вівторок, 26 вересня 2017 р.

27 вересня - Всесвітній День туризму


УРОК ТУРИЗМУ
" Японія - країна вранішнього сонця"Результат пошуку зображень за запитом "рік туризму в україні"     2017 рік оголошено Міжнародним роком туризму в Україні.
Туризм в сучасному розумінні, як масове явище і широкодоступна можливість здійснення подорожі, виник порівняно недавно, на початку минулого століття. Стрімко набираючи обертів, це явище стало настільки популярним, що туризмом в тій чи іншій мірі стало займатися переважна більшість людей, особливо в розвинених країнах і країнах, що розвиваються. 
    В рамках Всесвітнього дня туризму  з учнями УНВК" ЗОШ-I-III №10 -медична гімназія"здійснили туристичну подорож до Японії.

Результат пошуку зображень за запитом "японія"   Японія відома своїм економічним дивом, її культура вирізняється вічним прагненням до краси. Японці віддано зберігають передання і традиції предків. Кімоно і сакура стали вічними символами цієї країни. Японія однією з перших визнала незалежність нашої держави.

   З нагоди відзначення року Японії в Україні. Під час віртуальної подорожі мандрівники познайомилися із столицею Японії, природою, деякими національними традиціями, їжею, святами. Спробували написати своє ім'я японською, також була проведена вікторина,користувачі б/ф № 6 протягом тижня мали змогу переглянути виставку - подорож " Японія-країна вранішнього сонця"
  Подорожі іншими країнами, нехай і віртуальні, допомагають нам ставати іншими: уважними, чуйними, толерантними, розуміти і приймати весь світ.

Немає коментарів:

Дописати коментар