середу, 22 листопада 2017 р.

День Гідності та Свободи!

Слава Україні! Героям слава!

Результат пошуку зображень за запитом "день гідності та свободи"
     21 листопада  Україна відзначала  День гідності і свободи події якої,не тільки цікаві, але і трагічні. І, звичайно, ця доленосна для України дата залишила величезний слід у культурі.
   Революція Гідності кардинально змінила напрямок розвитку держави та суспільства, згуртувала свідомих, зрілих громадян - справжніх патріотів Батьківщини. Але шанс на зміни дістався нам дорогою ціною - ціною людських втрат. Вічною раною на серці кожного українця буде пам'ять про героїв Небесної Сотні та воїнів АТО, кожен з яких віддав за свої переконання найвищу ціну власне життя.
Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи.
    Кожного дня, щогодини Україна завдяки таким чоловікам-героям, серед яких і наші славні земляки, виборює право бути суверенною, єдиною державою. Тож молімося за наших мужніх захисників і просімо у Бога одного: аби вони живими і здоровими і якнайшвидше повернулися додому, до своїх матерів, дружин та дітей.
                  
   З нагоди цієї дати прозвучав виступ по місцевому радіомовленню та було оформлено книжкову виставку.

Немає коментарів:

Дописати коментар