середу, 13 грудня 2017 р.

Веб-хвилина"Україна в інтернеті"



Результат пошуку зображень за запитом "україна в інтернеті"
   Кожний шостий житель Землі регулярно працює у Всесвітній мережі, а в розвинутих країнах її колапс може призвести до колапсу цивілізації. Сьогодні електронною павутиною користується кожен п'ятий українець. В останні роки у віртуальний світ все частіше заглядають діти. Перегляд фільмів, ігри, скачування інформації з різних сайтів, віртуальна реальність.
   Перші користувачі мережі Інтернет з'явилися на території України ще за радянських часів. У 1990 році було створено перші три вузли доступу до мережі та розпочато підтримку української частини доменного простору мережі Інтернет — домену.ua Спочатку він підтримувався неформально, але 1 грудня 1992 року домен.ua було офіційно делеговано в Україні. З цього часу і почався відлік історії українського сегменту мережі Інтернет.
     У багатьох країнах існують також національні дні інтернету. Зазвичай вони приурочені до якихось подій, пов'язаних із введенням інтернету в цій країні, зокрема в Україні День інтернету святкується 14 грудня.
  Останнім часом індустрія інформації перетворилася в нову галузь світової економіки, вона стала невід’ємною складовою сучасних процесів глобалізації, що відкриває широкий доступ до сучасних  технологій, науки та культури і водночас впливає на трансформацію людства.


Наші користувачі активно послуговуються мережею інтернет- центру

Немає коментарів:

Дописати коментар