неділю, 25 лютого 2018 р.

Година шани " Пробачте нас пішли Ви в небеса"

     Важка ця праця захищати мир! Кожного дня, щогодини Україна завдяки чоловікам-героям, серед яких і наші славні земляки, виборює право бути суверенною, єдиною державою. Спільно з уманським навчально-виховним комплексом "загальноосвітньою школою I-III ступенів №10 – медичною гімназією" підготували невеличкий музичний дарунок - концерт на чолі з вчителем музики Мануйловою Тетяною Федорівною.
      Почуття вдячності та незламного духу прозвучали  в піснях Кононенка Сергія Івановича, демобілізованого піхотинця ТРИДЦЯТОЇ ОКРЕМОЇ НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКОЇ ОРДЕНА СУВОРОВА БРИГАДИ СТАРШИНОЮ РЕЗЕРВУ, Лауреатом Всеукраїнських фестивалів патріотичної пісні «Пісні народжені в АТО» міст Дніпра, Одеси, Кропивницького, Києва.
     Представник волонтерського штабу « Разом» Парубочий  Михайло поділився діяльністю волонтерської організації,адже завдяки волонтерам та багатьом небайдужим громадянам ми допомагаємо нашим захисникам, які не задумуючись пішли боронити кордони держави.
     Учасники заходу: декламували вірші про Україну та героїв Небесної Сотні.Героїв вшанували хвилиною мовчання.
Захід пройшов на високому ідейному та емоційному рівні.
Ми живемо у стані війни, не знаємо, що нас чекає завтра.. Герої Небесної Сотні та герої АТО– це ті люди, які створили основу для майбутньої України, ті, кому ми завдячуємо надією, ті, кого кожен повинен визнавати на рівні найвидатніших історичних постатей нашої держави….» 
     Пам’ятаймо всіх, живих і тих, хто вже не з нами. Солдатів і активістів майдану. Лікарів і волонтерів. Пам’ятаймо старих, пам’ятаймо молодих. Вони боролися за наше життя. Не забуваймо це. Хай пам'ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі. Герої Не вмирають!

Немає коментарів:

Дописати коментар