четвер, 25 грудня 2014 р.

Новий рік 2015 рік!





Вже овечка кучерява, Наступає на поріг, В двері стукає рогами: З Новим роком Вас вітає! 


Прикмети на Новий рік 2015      
1. Не підмітайте підлогу перед самим Новим роком. Так можна вимести благополуччя.                                
2. У Новий рік входите без боргів. І самі не давайте у борг, особливо в новорічну ніч (є ймовірність, що ніхто потім не згадає про борг вам).  
3. Що не можна дарувати в рік вівці  на новий рік 2015, як і на будь-який інший, краще не дарувати ножі, годинники, хустки, а також різні набори, що включають в себе 13 предметі.                                                              
 Китайський Новий рік вівці 2015 настане -  19 лютого !

Що подарувати на Новий рік   Перше, що спадає на думку при питанні, що подарувати на новий рік 2015 — одяг з овечої вовни (безрукавки, светри, рукавиці, шкарпетки, шапки, гетри і т.д.), або ковдри, або плед, або уггі ... Овеча шерсть не тільки тепла, а й цілюща (наприклад, пояси з неї використовуються при лікуванні радикуліту, а носочки рекомендовані при артриті і втоми ніг), так що, придумуючи вітання з новим роком 2015, не забудьте про побажання міцного здоров’я. Звично подарунки на новий рік повинні асоціюватися із королем року. Тому сувенір у вигляді символу року (глиняний, фарфоровий, дерев’янний, срібною) буде вельми до речі і начальнику на роботі, і друзям. Цей символ гармонії та миру буде ефектно виглядати на робочому столі, і вдома на поличці.                     
 Що приготувати на Новий рік 2015  Вівці дуже миролюбна і дружелюбне домашнє тварина. Тому на столі має бути розмаїття зелені, а також овочів і фруктів. Всілякі салати (хрусткі, пікантні) порадують царицю року. Замислюючись, що приготувати на Новий рік 2015, пам’ятайте, гарячі страви, безумовно, головна складова новорічного столу. Використовуйте рибу, птицю, навіть м’ясо. «Апельсинове серце» – запечене м’ясо з начинкою з апельсинів – стане родзинкою вашого столу. Виняток становитимуть страви з баранини, ягнятини, козлятини, щоб не образити Винуватицю торжества. Пам’ятайте, що всі м’ясні страви повинні бути рясно прикрашені зеленню. Обов'язково приготуйте якісь молочні страви (з сиру, молока). Поставте нарізку з сирів різних видів. Не забудьте про солодке! Овечка – така ласунка! Тортики, тістечка, печиво, морозиво, пироги яблучні – все це обов’язково «заманити» хранительку року. І фрукти! Всілякі! Обов’язково повинні бути на святковому столі! 
 Як прикрасити будинок на Новий рік. Приготування до Нового року завжди починаються з оздоблення будинку. Як можна запрошувати на свято царицю року в квартиру, де немає порядку? Наведіть блиск, овечка любить чистоту. Прикраса для квартири повинні бути синіми, синьо-зеленими, блакитними, бежевими, іскристими. Можна зробити просто колірні акценти (кольорові паперові ліхтарики, серветки, свічки). Важливо над входом в будинок повісити дзвіночок. Кожен вступив до вас на поріг просто зобов’язаний зачепити його. Тоді в наступному році його «наздожене» успіх і благополуччя. Як прикрасити будинок (квартиру) на Новий рік дерев'яний сувенір у вигляді овечки неодмінно повинен зайняти центральне місце на святковому столі. Замислюючись, як прикрасити будинок (квартиру) на Новий рік 2015, пам’ятайте, зелень не тільки повинна бути в меню, але і в оздобленні квартири. Прикрасьте вікна не тільки сніжинками, але і обрисами символу року, щоб овечка бачила, де її з нетерпінням чекають. 
Що одягнути на Новий рік   Кожна жінка починає готуватися до Нового року, передусім, з себе. Тому питання, що одягнути на Новий рік 2015 актуальне. Колірна гамма повинна бути схожа на «синьої бешкетниці». Але це не означає, що вибір наряду повинен впасти тільки на синій колір. Бірюзові, смарагдові, пастельні відтінки, безсумнівно, підкреслять ваш стиль. Тканини бажано вибирати натуральні. Аксесуари з дерева повинні створити екстравагантний, а може, і сільський етнічний стиль. Адже вівця дуже примхлива. Тому поєднання не поєднуваного зробить вас королевою балу. Що одягнути на Новий рік 2015 вирішили , то приступаємо до зачісок. Вони також продиктовані примадонною року. Кіски, укладені в екстравагантну зачіску, різноманітні завитки, невелика недбалість на голові, безсумнівно, зробить вас союзником покровительки року. Єдина вимога – взаємозв’язок зачіски з одягом. Якщо стрічка у волоссі, одязі теж її додайте.

Немає коментарів:

Дописати коментар