вівторок, 9 червня 2015 р.

Твоє книжкове - літо.

КНИГА – ВАЖЛИВИЙ ПРЕДМЕТ, НЕОБХІДНИЙ ДЛЯ РОЗВИТКУ ДУХОВНОСТІ ТА ІНТЕЛЕКТУ.

  Ось і прийшла довгоочікувана пора відпочинку для дітей - літні канікули. Запитавши старшокласників, що треба, щоб гарно провести літні канікули, з вуст сучасних дітей відповідь почули однозначну: інтернет, дискотеки, веселощі, друзі, пригоди, море нових вражень…
  Та щоб літо було кориснішим, радимо старшокласникам завітати до Уманської міської бібліотеки - філії №6 для дорослих, переглянути літературні виставки, журнали, та в решті-решт взяти в руки книгу і почитати її вдома. Відкрийте книгу і разом з героями книг ви розгадаєте страшну таємницю, знайдете скарб, відшукаєте загублений острів, зустрінете перше кохання, відвідаєте не тільки старовинні загадкові міста, а й далекі планети. А щоб зовсім не забути про школу – у бібліотеці для вас виставки на яких представлено літературу по шкільній програмі, українських та зарубіжних класиків. Та де ж узяти таке різноманіття книжок на всі смаки? А відповідь на це питання однозначна: завітайте до  абонементу бібліотеки - філії №6 для дорослих. Адже улюблений всіма нами інтернет, ні в якому разі не може замінити задоволення погортати сторінки «живої» книги.
  Літо – це пора відкритих дверей до бібліотеки! Не забувайте самовдосконалюватися і пам’ятайте, книга – важливий предмет, необхідний для розвитку духовності та інтелекту.
  Для справжніх цінителів книг бібліотекарями підготовлено книжкову виставку, розраховану спеціально на літній сезон – «Твоє книжкове літо». Приходьте, читайте, насолоджуйтесь корисним відпочинком!
   Книжкова виставка  «Твоє книжкове літо»,яку презентували в   бібліотеці-філії №6  пропонує добірку кращих книг для літнього читання, в якій знайдеться багато цікавого як для туристів, так і для тих, хто залишається на канікулах вдома.

  Літо час, коли читачі можуть прочитати, будь що, коли, і як їм заманеться, читання може відбуватися в різних форматах, від книг до журналів .
  Розділи виставки познайомлять наших користувачів з літньою  порою, а   дбайливі батьки, які активно приймають участь у вихованні своїх дітей, знайдуть і для себе потрібні видання. 

Завітайте до бібліотеки та 
проведіть літо з книгою!!! 

Немає коментарів:

Дописати коментар