четвер, 21 квітня 2016 р.

Екологічна бесіда "Бережіть всі люди і народи, красу матері природу."

  День довкілля – це день і нашого будинку, нашого двору і нашої вулиці. Покращання їх стану – це той реальний внесок, який нам під силу.
Цей день закликає всіх нас до збереження природних багатств. Поліпшення стану навколишнього середовища, очищення водних джерел, озеленення, поширення екологічних знань – наш загальний обов'язок.
 Лише інтеграція стратегії «зеленої» економіки в суспільно-політичну, економічну та соціальну сфери життя забезпечить збалансований розвиток держави. Завдяки тісному співробітництву органів місцевого самоврядування, громадських організацій, науки, бізнесу можливо вирішити екологічні проблеми, впровадити «чисті» ресурси та енергоефективні технології у всіх галузях економіки.
  Офіційно Всесвітнє святкування Дня довкілля почалося в 1972 році (відповідно до постанови Генеральної Асамблеї Організації Об’єднаних Націй на відзначення відкриття Стокгольмської Конференції по людському довкіллю). Його задача – звернути увагу на проблеми навколишнього середовища. ООН закликає до дій – організувати очищення околиць, відмовитися від використання пластикових пакетів, посадити дерево або ще краще – організувати колективну посадку дерев.
  У цей день ми щиро вітаємо всіх працівників, причетних до благородної справи охорони навколишнього природного середовища, бажаємо успіхів і нових досягнень в цій сфері, щастя та міцного здоров'я!

Немає коментарів:

Дописати коментар