понеділок, 15 травня 2017 р.

14 травня - День Матері

      Ця жінка відіграє вирішальну роль в житті кожного з нас. Вона любить свою дитину безумовною і постійною любов’ю, а в її бездонному серці завжди знайдеться місце прощення і розуміння. Ім’я цієї жінки – мама.
11 травня  у приміщенні читальної зали бібліотеки філії № 6 відбувся поетичний альбом «Ти всіх святих святіша, ненько», яке підготували бібліотечні працівники бібліотеки спільно з учнями УНВК" ЗОШ-I-III №10 -медична гімназія"(вчитель музики Мануйлова Т. Ф.).
Ведуча заходу - бібліотекар Альона Аргатюк розповіла про історію виникнення свята та як його святкують в інших країнах світу. Діти вітали своїх мам та бабусь віршованими рядками й піснями,особливо сподобались глядачам Шульженко Анастасія ,що співала пісню" Моя земля" та Сердюченко Діана із піснею " Україночка". "Вірш про маму", який декламувала Панасюк Анастасія викликав сльози на очах у гостей. Однією з найбільших людських чеснот завжди була й залишається любов та повага до батьків, пісня "Батьківська земля" у виконанні Каші Максима викликала позитивні емоції та не залишила байдужим жодного глядача в залі. Виховний захід завершився виконанням пісні «Моя Україна". Присутні познайомилися з цікавою книжковою виставкою, яку підготували бібліотекарі.
     Ставлення кожної дитини до мами – це своєрідний індикатор ставлення людини до життя.Завжди мама хвилюється за дитину, скільки б років їй не було. Тож завжди пам’ятайте, що все життя за вами будуть мандрувати мамині очі, завжди мама прийде на допомогу,завжди протягне вам руку в важку годину. Тож шануйте матерів, бережіть їхнє здоров’я, намагайтеся принести їм щастя, радість. Чим довше житиме мама, тим більше душевної теплоти і мудрості вона вкладе в ваші серця.


Немає коментарів:

Дописати коментар