четвер, 20 вересня 2018 р.

21 вересня- Міжнародний день Миру

Результат пошуку зображень за запитом "міжнародний день миру виховна година"


 2018 рік проголошений в Україні Всеукраїнською радою Церков і релігійних організацій (ВРЦіРО) Роком Божого слова. Щоденно віруючі люди України несуть до престолу Всевишнього сльози і біль рідного народу, благаючи в Господа визволення від напасників, захисту і допомоги для тих, хто страждає, вічного спокою для загиблих. Із сердець мільйонів наших співвітчизників до неба лине крик-благання про Боже змилування і про довгоочікуваний мир.
Щороку у другій половині вересня в день відкриття чергової сесії Генеральної Асамблеї Організації Об’єднаних Націй в усьому світі традиційно святкують Міжнародний День миру. Цього року цей день випадає на 21 вересня
    Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба на сході країни. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина. Мир не означає програти війну, мир – це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку і заможного майбутнього.


З учнями НВК ЗОШ№10 I-III ступенів "медична гімназія" був проведений урок духовності " Ми хочемо без воїн жити ,хай буде мир на всій землі" Також учні мали змогу зробити свій внесок у справу миру записавши  свої побажання,що б вони  хотіли би подарувати  світу. З маленького миру — в собі самому, в групі, родині, державі — починається й великий та благодатний мир на нашій планеті.


22 ВЕРЕСНЯ-ДЕНЬ ПАРТИЗАНСЬКОЇ СЛАВИ


    22 вересня в Україні відзначають День партизанської слави. Партизанський рух завжди відображав прагнення народу до свободи. В бібліотеці філії №6 було оформлено історико-тематичну полицю " Є в памяті і біль вдячність, яка відображає героїчні сторінки вітчизняної історії. З почуттям безмежної подяки і любові хочеться віддати данину поваги усім,кого ми з гордістю називаємо народними месниками.


Немає коментарів:

Дописати коментар