неділю, 21 квітня 2019 р.

20 квітня День Довкілля

Обмін думками " Від споживацького безглуздя довкілля треба берегти"

Результат пошуку зображень за запитом "день довкілля  День Землі"

    День навколишнього середовища відзначається в Україні щорічно у третю суботу квітня з 1998 року згідно з Указом Президента України «Про День довкілля» № 855/98.
22 квітня – Всесвітній День Землі, свято єднання народів планети у справі захисту навколишнього середовища і збереження тих багатств і природних ресурсів, якими наділила нас природа.
Людина може зберегти свою Землю, якщо з дитинства буде любити чарівне довкілля, берегти кожну квіточку, кожне деревце, кожну билинку в полі. Коли вона перестане кривдити братів наших менших, боротиметься з браконьєрами. Коли людина усвідомить, що вона залежить від природи і буде турбуватися про довкілля, щоб воно було чистим, гарним, зеленим і таким самим казковим та дивовижним, яке надихає людину на творчість, дарує радість, щастя і життя.
     Люди у всіх куточках нашої планети мають нагоду замислитися про збереження оточуючого середовища, багатств природи. А також, про необхідність порозуміння між людьми та об’єднання зусиль заради досягнення миру і добробуту для всіх жителів Землі.

 В бібліотеці філії №6   відбувся Обмін думками  у формі    малювання.  Діти  відобразили  за допомогою пензлика своє бачення чистого   довкілля  та показали всю небезпеку забруднення навколишнього середовища. 









Немає коментарів:

Дописати коментар