пʼятницю, 20 листопада 2020 р.

21 листопада-День Гідності та свободи

 Віртуальна довідка " Хто вмирає в боротьбі - в серцях живе повіки"

     Революція Гідності сколихнула країну хвилею нечуваного патріотизму і показала важливість національної ідеї. Нині триває за неї боротьба. Наше суспільство здобуло право на зміни. Україна заплатила високу ціну за свій європейський вибір на Майдані.


     До Дня Гідності та Свободи на абонементі бібліотеки філії № 6 організована книжкова виставка « Майдан Україна. Шлях до свободи.Запрошуємо всіх охочих переглянути її й ознайомитися з документами, представленими на виставці.
Це видання як вітчизняних, так і зарубіжних авторів: хронологічні довідники, літописи очевидців подій, романи, оповідання, нариси, присвячені доленосним подіям в Україні початку XXI ст. Зокрема: «Іловайськ: розповіді про справжніх людей» Євгена Положія, "Тільки рухом життя обіймеш " Михайла Поровського ,які загинули, захищаючи суверенітет, територіальну цілісність та недоторканність України» та багато інших.
      Завдяки людям, яким небайдужа доля України в цілому і кожного із нас окремо, ми маємо можливість і досі залишатися незалежною нескореною країною. Тож шануймо тих сміливих, відважних, гідних своєї держави людей і рівняймось на них.

Немає коментарів:

Дописати коментар