вівторок, 13 грудня 2016 р.

Чорнобильська трагедія(30 років потому)

   Проходять роки після аварії на ЧАЕС А біль не вщухає, тривога не покидає людей. Ще довго ми будемо відчувати на собі наслідки трагедії, ще довго чутимемо її дзвони. Вони лунатимуть за тими, кого вже немає, кого не стане завтра, хто заплатив за чиюсь помилку своїм здоров’ям, життям. Доземно схиляємося в подяці перед ліквідаторами цієї страшної аварії. Перед живими. Перед пам’яттю до часу померлих від радіаційного смерчу.
   В ЧИТАЛЬНІЙ ЗАЛІ БІБЛІОТЕКИ філії №6 ДІЄ КНИЖКОВА ВИСТАВКА-СПОМИН «Стежками Чорнобильського лиха», ПРИСВЯЧЕНА ДНЮ ВШАНУВАННЯ ЛІКВІДАТОРІВ АВАРІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС.
   Чорнобильська трагедія - безмірне горе всього українського народу, яке не можна залишити в минулому, воно й сьогодні поряд з нами. На виставці представлені книги, документальні фотоматеріали що розповідають про страшні квітневі дні далекого 86-го року, про перших, хто вступив у бій з невидимим ворогом, про учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, про їх мужність та відвагу, самопожертву і героїзм, який вони проявили заради майбутнього своїх рідних, всієї неньки України.

Немає коментарів:

Дописати коментар