четвер, 1 грудня 2016 р.

Міжнародний день інвалідів

alt
    Безумовно, цей день неможливо назвати святковим, однак він підкреслює необхідність досягнення повного забезпечення рівних прав інвалідів та їх участі в житті суспільства.
Держава намагається зараз більше робити для інвалідів, але становище цих людей в нашій країні все ще залишається досить важким. В наших містах відсутні відповідні умови для їх повноцінного життя. Далеко не у всіх громадських місцях є пандуси для інвалідних візків, спеціально обладнані туалети і т.п. Тому інвалідів і не часто можна побачити на вулицях наших міст. В основному вони проводять час у приміщенні. Крім того, потрібно ще відзначити і такий важливий факт, як неприйняття нашим товариством інвалідів. Наші люди, на жаль, ще не зовсім навчилися бути толерантними до тих, хто від них відрізняється.
Міжнародний день інвалідів – це день підведення підсумків зробленого для цієї категорії громадян, аналізу фактичного положення людей з особистими потребами в суспільстві та визначення планів по покращенню їх життєвого рівня. 
До цієї важливої дати Л.І. Довгань підготувала виступ, який прозвучав на місцевому радіомовленні під назвою "Повір у себе".

Немає коментарів:

Дописати коментар