четвер, 15 грудня 2016 р.

ІНТЕРНЕТ -ХВИЛИНКА " УКРАЇНА В ІНТЕРНЕТІ"( До дня інтернету в Україні)

Результат пошуку зображень за запитом "інтернет"
   Останнім часом інтернет все частіше входить в наше життя. Не тільки молодь,і люди середнього віку,а й пенсіонери стають все більш інтернет- активними.
Історія українського сегменту Інтернет починається 19-го грудня 1990 року, коли Юрій Янковський (Yuri Yankovski) з Міжгалузевого Наукового Центру Технології Програмування «Технософт» (м. Київ, керівник Ігор Вельбицький) під'єднався до світової мережі Інтернет. 

Активно зростає  частка тих хто виходить в інтернет з мобільних пристроїв.Із зростанням популярності Інтернету стали проявлятись і негативні сторони його застосування. Зокрема, дехто настільки захоплюється віртуальним простором, що проводить за комп'ютером до 18 годин на добу. Таку залежність багато хто порівнює з тютюнопалінням чи наркоманією. Визначення інтернет-залежності звучить так: «Це наполегливе бажання вийти в Інтернет, перебуваючи off-line, і нездатність вийти з Інтернету, знаходячись on-line». Згідно з даними різноманітних досліджень, сьогодні інтернет-залежними є близько 10 % користувачів у всьому світі. Фахівці вже розробили методики позбавлення від цієї залежності.

Немає коментарів:

Дописати коментар